Bestil en smagsoplevelse!

En Smags Sag er en verden af smagsoplevelser. Rom, gin, pastis, kaffe, saft, sodavand, marmelade, honning, vin og øl – og mere kommer til!

Du kan bestille mig til at give en smagning, der er skruet sammen efter jeres ønsker.

I kan få en traditionel smagning med fokus på det vi drikker – eller I kan få The Magical Tour! På The Magical Tour er fokus på et foredrag/show om hvilke gale streger – og ikke så gale streger – jeg har bedrevet de sidste 40 år i Sønderjylland, Himmerland, Sjælland, Lolland, København, Sheffield, Lille, Bruxelles og Løgumkloster!

Det fungerer sådan, at jeg kommer ud til jer og guider jer igennem de forskellige smagsindtryk.

Jeg tager ud til både private og virksomheder. Typisk er I minimum 8 deltagere. Hvis du vil kontaktes for et tilbud på en smagning, udfylder du bare formularen nedenfor – så vender jeg tilbage til dig